Categories

seksa betul nak habiskan sepaket SAMYANG RAMEN JJAJANG ni (mukbang malaysia)



Ramai antara korang request aku untuk makan ramen dengan telur kan! hah amek kau 10 biji telur aku bagi haha! Harap korang enjoy video ni! Jangan lupa LIKE kalau korang suka video macam ni dan SUBSCRIBE channel aku ni ok 😀

SUBSCRIBE ISAACOSMAN.GAMING!
………………………………………

SUBSCRIBE Kekti Mazlan!
………………………………………

FOLLOW ISAACOSMAN DI :
………………………………………

INSTAGRAM

FACEBOOK PAGE

TWITTER

EMAIL (BUSSINESS)
isaacosman.tv@gmail.com

#mukbangmalaysia #asmr #eatingshow

Tentang Isaacosman.tv:

Nama aku isaac. Hobi aku makan. Video dalam channel ni akan berkisar tentang hobi aku iaitu makan. Aku makan apa yang aku suka. Setiap pendapat dalam video aku adalah subjektif dan adalah benar pada masa aku rasa makanan tersebut.

Jangan lupa untuk subscribe channel ni kalau anda mahu sentiasa mengikuti video dalam channel ni. Tekan butang Like kalau suka dan jangan lupa beritahu rakan-rakan tentang channel ni kalau anda suka video ni. Kalau tak suka, diam-diam je jangan beritahu sesiapa haha

Nguồn: https://midlandlangarseva.com/

Xem thêm bài viết khác: https://midlandlangarseva.com/giai-tri/

Article Categories:
Giải Trí

Comments

  • samyang jjajang done! tolong bagi idea samyang apa pulak aku patut cuba geng! korang jangan cakap samyang bawang pulak haha!

    isaac osman June 25, 2020 12:40 am Reply
  • Awal pagi aku tgk hg mkn nie bro. adoii terliuq dah… org grik sarapan makan samyang dak hehehe

    mitsukisaionji June 25, 2020 12:40 am Reply
  • Selasih ank aku sebut telur katak.. Dlu masa dia kecik2 geli klu aku buat air letak biji Selasih ni.. Dia ckp ibu letak telur katak ke.. 😂😂😂😂😂

    supergirls com June 25, 2020 12:40 am Reply
  • kannnnnnn rasa dia macam mee dengan kicap! kurang sikit yang ni

    Cecupak 08 June 25, 2020 12:40 am Reply
  • Bang bikin channel rogol awek abang

    Mohd Nazri Zainuddin June 25, 2020 12:40 am Reply
  • Semak lah aku tengok

    ATVGTR GAMING June 25, 2020 12:40 am Reply
  • Buatla mukbang variety of cheese

    Piqah Noor June 25, 2020 12:40 am Reply
  • Saye doa kan isaqq dapat 1juta subscriber tahun nii aminnn..

    shaZ rizal June 25, 2020 12:40 am Reply
  • Siapa suka isaaq like siapa suka syedott komen (kalau saye isaqq)

    shaZ rizal June 25, 2020 12:40 am Reply
  • Tak tahu lah aduh aku makan pun tak tahu nak cakap apa

    mohd zawawi shafie June 25, 2020 12:40 am Reply
  • Saya makan telur mata sebiji pun cukup kenyang .. macamana keadaan isaac lepas habiskan 5 bungkus ramen dan telur 10 biji tu… 😅

    Mami Mizan June 25, 2020 12:40 am Reply
  • Samyang jjajang 🆚 bawang, yang mana lebih muak?? 😂😂😂😂

    DANISH MARSHALL June 25, 2020 12:40 am Reply
  • Road tu 1Milion subscriber 👏👏👏

    Masnizah Binti Yusof June 25, 2020 12:40 am Reply
  • Mukbang sayurlah sayur kan sihat

    Ain Syazlin June 25, 2020 12:40 am Reply
  • mak kata makan jangan bercakap

    Hez Haiqal June 25, 2020 12:40 am Reply
  • Smalam aku try samyang dgn wife..alanglah indahnye aku ngn wife both give up.hahaha

    SHALEHAN ASMR MUKBANG FAMILY TV June 25, 2020 12:40 am Reply
  • 🤪🤪🤪🤪👍👍👍👍

    atul sasuki June 25, 2020 12:40 am Reply
  • 1.45 sorry telur aku bersepah guys😂😂

    Iqbal Muqri June 25, 2020 12:40 am Reply
  • Telur grg sndiri bersepah guys🤣🤣🤣🤣

    Rina Qirana June 25, 2020 12:40 am Reply
  • Baru cuba smlm…sdp gak😂

    Deden88 studio June 25, 2020 12:40 am Reply
  • Ko kunyah Dua Kali pastu telan giler laaaa

    Danish Ley June 25, 2020 12:40 am Reply
  • Bau ramen tu sampai ke sini sac😂

    Ahmad Luqman June 25, 2020 12:40 am Reply
  • Isaac . Nanti samyang carbonara pulak tau🥰

    MztlShima June 25, 2020 12:40 am Reply
  • INDONESIA PUNYA TANBOY KUN
    MALAYSIA PUNYA ISAAC OSMAN

    ME IPMANZ FF June 25, 2020 12:40 am Reply
  • Tringin nak tngok isaac osman x da kumis

    Hasna Billah June 25, 2020 12:40 am Reply
  • Kenapa dgn telor ramen?
    Biar jelah tu kan telor dia!

    Daiman Fauzan June 25, 2020 12:40 am Reply
  • Woww.. besaq naw mulut 1 biji telur satu ngap je😂😂

    Nik A Ilman June 25, 2020 12:40 am Reply
  • Ramen favourite ni 😭😭😭😭✋🏻

    Nusrah Nana June 25, 2020 12:40 am Reply
  • Bestnya boleh makan pedas. Semua makanan boleh makan.

    Sy dulu pernah try yg jjajang ni, tp takle tahan.. Plus memang body ni takle makan pedas. Hmm.

    ftindya June 25, 2020 12:40 am Reply
  • Support my channel guys

    Adib Ryno June 25, 2020 12:40 am Reply
  • mkn kunyah boss jngn telan sbb nmpk telan dari kunyah

    Hshkhd SF hjyh June 25, 2020 12:40 am Reply
  • Berape kali nk bismillah bang😂

    afiq Haikal June 25, 2020 12:40 am Reply
  • aq masak telur 2 je mak aq marah

    follow ig@kimgarage._

    IM KIMETSU June 25, 2020 12:40 am Reply
  • Bang mcm mne abg bole mkn bnyak2 mcm tu

    JUST DANIAL June 25, 2020 12:40 am Reply
  • Skit lagi blh kejar syedot waahhhhh 🤣🤣🤣🤣

    siti marlia June 25, 2020 12:40 am Reply
  • bunyi mkn telur pun dah rancakk aduhh 😭😭😭

    Amin Yellexz June 25, 2020 12:40 am Reply
  • Nyesal aq da xnk da makan samyang jjanjang niy 😭 sbb rase dye pahit2 😕😭🙅 bagi aq la

    Just Me UwU June 25, 2020 12:40 am Reply
  • Samyang kicap bang srs sedap bang ! Hahahahahaha

    Black Army June 25, 2020 12:40 am Reply
  • Makan memang kena bunyi mcm Babi Ka?? Tnya jaa

    Muhammad Razzaqna June 25, 2020 12:40 am Reply
  • Abang isaac memang padu lah.. Support abang isaac.

    Faizal Hakim June 25, 2020 12:40 am Reply
  • Actually bau samyang jjajang ni dia takkan bau hapak. Kalau dia bau hapak tu biasanya sebab dia punya expired date dah nak dekat² dah tu.

    Anis Nadiah June 25, 2020 12:40 am Reply
  • Kau X NK Cuba Makan kambing mentah

    Aimn hafizie Aiman June 25, 2020 12:40 am Reply
  • Sedap woo Samyang, mmg dulu aku tak makan. Sekali makan ketagih wey… Yg hot ,extra hot,Buldak Cheese, Kari,Mala, Jjajang, Samyang cheese yg ade soup, Buldak Topokki, Yg cool pack biru belum try x de stock. Paling x boleh blah tekak aku Carbonara

    Nana Thepurpleroomz June 25, 2020 12:40 am Reply
  • Aku sebungkus pun dah kenyang hahaha terbaik lah isaac😆

    Rafael isac June 25, 2020 12:40 am Reply
  • Sdpya ramen….fv nih!!

    Anonesenget 0211 June 25, 2020 12:40 am Reply
  • Cuba Isaac Osman try mkn….3 Spicy Daebak dgn ayam goreng spicy. Sorry kalau dh buat saya baru check out video Isaac Osman.

    XxSavageGachaxX June 25, 2020 12:40 am Reply
  • My feberet jajang😍😍Sekrg susah nk jumpe😭😭 like always, bismillah setiap suapan
    Road to 1 million subscriber, good luck abg isaac osman❗

    SAI June 25, 2020 12:40 am Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *